NÄTVERK FÖR VÄSTRA GÖTALAND!!

VAR MED OCH SKAPA NÄTVERK FÖR VÄSTRA GÖTALAND!!
Är du medlem i SDF och sugen på att skapa kontakter och få nya vänner? Du behöver inte vara expert på dystoni eller nätverk utan främst bara ha viljan och tron på att vi kan få till en träff med så många som möjligt från vårt område, behovet finns… det kan fabookgruppen ”Svensk dystoniförening PRIVAT ” påvisa!!
Som jag ser det har vi ca 8-9 månader att förbereda och planera vår första nätverksträff, som jag hoppas ska bli i Göteborg i maj månad 2017!
Vad har vi som plattform? Jo, SDF har verktyg och innehåll/form för nätverksträffarna , jag har erfarenhet av att bygga upp och samordna nätverk och några som vill vara med , men vi behöver vara fler då vi täcker ett så stort område! Ung/äldre/kvinnor/män = ju mer blandat desto roligare!
Nyfiken? Skicka ett mail eller PM via facebook till mig!
haldor2008@live.se
https://www.facebook.com/joan.andersson.3?fref=ts
Joar Överby Andersen
I övrigt vill jag önska alla en solig fortsättning på sen sommaren 🙂