Kicki med Dystoni får efter lång väntan sin Elektrodress

Utdrag ur artikel från hemsidan Entreprenör-24

Idag får filmer tala sitt tydliga språk. Kicki, som i tre år med sin man Christer använt Inerventionsmetoden med fria elektroder, har idag fått sin Elektrodress. Filmerna visar hur Kicki lyckats hitta ett sätt att bli av med mycket kraftiga och jobbiga symtom. Elektrodressen är del i en behandlingsregim som även innehåller Botulinuminjektioner av en duktig neurolog samt mycket sjukgymnastik/egenträning. Som Kicki säger i sista filmen har Elektrodress hjälp till att stoppa långvariga attacker av ofrivilliga rörelser, som Kicki tidigare led mycket av.

Videofilmer som visar effekten av Elektrodress

Kicki före Elektrodress

Kicki efter Elektrodress

Kicki efter Elektrodress II

 

Tillverkarens hemsida: http://www.inerventions.se/